Sommerdrøm

 

Ingredienser:

Dej (walesdej) af

125 gram smør

125 gram mel

2½ dl. vand

5 æg½ tsk. salt

Fyld/pynt:

250 gram Mascapone

2 æg

3 spsk. mørk farin

Saften af ½ citron

½ brev kagecreme

1 tsk. kakaopulver

Frugt efter behag

½ plade hvid chokolade

1/4 liter piskefløde

 

 

Dejen fordeles i en tærteform og bages i en 200 graders forvarmet ovn i midten i ca. 20

minutter og afkøles. 

Fyldet piskes sammen til en æggesnaps. Kæmpewalesbollen skæres igennem og det halve

af æggesnapsen blandet med lidt af frugten fordeles på bunden. 

Resten af bollen lægges over som låg og pyntes efter ønske.

I vores tilfælde bestod frugten af brombær, jordbær og blåbær. 

 

sommerdrøn