Eksotiske sommerbøffer

Ingredienser:

500 g. hakket oksekød

(5-7% fedt)

4 tykke skiver feta

rigelig friske basilikumblade

1 helt fed hvidløg

salt og peber

olivenolie 

   

Opskiften er til 2 personer 2 forme evt. aluminiumsforme smøres med olie, beklædes med bacilikumblade og hakket hvidløg drysses over. 1/4 af farsen formes og lægges i formen.

2 skiver fetaost lægges ovenpå, der drysses med salt og peber, og et par blade basilikum lægges på og derefter den sidste 1/4 fars. Det hele stænkes med olivenolie, og pakkes i alufolie.

P.S man kan med fordel, hvis man er til det, inden alufolien lægges på, stænke med habanero eller stærk chilisauce.

Bøfferne kan tilberedes i såvel almindelig ovn som i Weber, hvor den dog skal stegesved indirekte varme.

Tiden afhænger af, hvor rødt, man vil have kødet.   

GIF