Jordbærkage

Ingredienser:

200 gram Digestive

100 gram smeltet smør

250 gram naturel flødeost

3 dl. creme fraiche

50 gram pinjekerner

3 Marenge

3 æggeblommer

50 gram flormelis

½ tskf. vaniliesukker

80 gram durrum-mel

2 spskf. citronsaft

3 æggehvider


Pynt:

hjemmelavet kirsebærsyltetøj

og gerne friske jordbær

   

 Knus kiksene meget fint – gerne i en morter. Bland dem med det smeltede smør og tryk kiksemassen godt i en smurt springform og stil den koldt, gerne en times tid. Pisk flødeost, æggeblommer, flormelis, vaniliesukker,  creme fraiche, mel og citronsaft godt sammen og vend de stiftpiskede æggehvider i. Hæld massen ud over kiksebunden og bag den i en 160 grader forvarmet ovn i ca. 25 min. Afkøl kagen og fordel  kirsebærsyltetøjet ud over og pynt med jordbær eller anden frisk frugt. 

Ostelagkagen serveres med 38% creme fraiche.

jordbærkage