Marengskage

 

 

Ingredienser:

Lokal Brugs

1 glas hjemmelavet

brombærsyltetøj

6 – 8 skiver mørk

pålægschokolade

karamelcreme

3- 4 mandariner

7 flødeboller

½ liter piskefløde

kagedrys

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lagkagebundene skilles ad. Første bund overstænkes med mandarinsaft, og brombærsyltetøjet smøres over og dryppes igen med mandarinsaften. Bunden ligger og trækker i en god times tid. Bund 2 lægges over og overstænkes også med mandarinsaft. Bundene på flødebollerne skæres af og kasseres, og flødebollerne anbringes oven på  lagkagebunden, og en række  mandarinbåde lægges i kanten. Den sidste lagkagebund lægges over og trykkes let mod flødebollerne, så de binder lidt.

Pålægschokoladen lægges over sidste lagkagebund og smeltes med brænderen, hvorefter kagedryssen strøes over.

Pyntes godt med flødeskum.

En Normandin Cognac XO extra gør ikke nydelsen ringere.

marengskage