Ingredienser:Lokal Brugs1 glas hjemmelavetbrombærsyltetøj6 – 8 skiver mørkpålægschokoladekaramelcreme3- 4 mandariner7 flødeboller½ liter piskeflødekagedrys
|
Lagkagebundene skilles ad. Første bund overstænkes med mandarinsaft, og brombærsyltetøjet smøres over og dryppes igen med mandarinsaften. Bunden ligger og trækker i en god times tid. Bund 2 lægges over og overstænkes også med mandarinsaft. Bundene på flødebollerne skæres af og kasseres, og flødebollerne anbringes oven på lagkagebunden, og en række mandarinbåde lægges i kanten. Den sidste lagkagebund lægges over og trykkes let mod flødebollerne, så de binder lidt.Pålægschokoladen lægges over sidste lagkagebund og smeltes med brænderen, hvorefter kagedryssen strøes over.Pyntes godt med flødeskum.En Normandin Cognac XO extra gør ikke nydelsen ringere. |
|
|