|
Ingredienser:
200 gram Digestive
100 gram smeltet smør
250 gram naturel flødeost
3 dl. creme fraiche
50 gram pinjekerner
3 Marenge
3 æggeblommer
50 gram flormelis
½ tskf. vaniliesukker
80 gram durrum-mel
2 spskf. citronsaft
3 æggehvider
Pynt:
hjemmelavet kirsebærsyltetøj
og gerne friske jordbær
|
|
|
Knus kiksene meget fint – gerne i en morter. Bland dem med det smeltede smør og tryk kiksemassen godt i en smurt springform og stil den koldt, gerne en times tid. Pisk flødeost, æggeblommer, flormelis, vaniliesukker, creme fraiche, mel og citronsaft godt sammen og vend de stiftpiskede æggehvider i. Hæld massen ud over kiksebunden og bag den i en 160 grader forvarmet ovn i ca. 25 min. Afkøl kagen og fordel kirsebærsyltetøjet ud over og pynt med jordbær eller anden frisk frugt.
Ostelagkagen serveres med 38% creme fraiche.
|